hits

Sy en deilig nakkepute

Dette mønsteret har jeg hatt liggende en stund og da vi byttet bil kjente jeg at nakken gjerne ville ha en slik pute, helst i går ;) og det angrer jeg ikke på, anbefales herved til alle.

Her er link til mønsteret om du vil hive deg på symaskinen og sy en selv, ønsker du å kjøpe en ferdig sydd av meg kan du bestille her.

Jeg har sydd nakkeputa i myk varm babycord og fyllt med putefyll. Om man ønsker denne som en varmepute til oppvarming i micro kan man sy den i 100% bomull/lin og fylle med korn eller ris, da anbefaler jeg å sy en innerpose til fyllet med en konvoluttåpning i ytterstoffet slik at man kan vaske trekket uten å ødelegge fyllet. Putene med putefyll kan man vaske i vaskemaskinen som de er.

og så måtte jeg jo sy en til studenten min :)#nakkepute #neckpillow #mønster #pattern #sewing #syt #hjemmesydd #homemade


 

2 kommentarer

fruensvilje.blogg .no

26.04.2017 kl.09:14

god morgen solstråle ) som jeg savner deg her på blogg,hadde vært superkoselig om du kom tilbake innimellom iallefall )) dette var fine nakkeputer,sikkert mange som kan ha glede av en slik en.Jeg tåler dårlig å kvile nakken i noe når vi er ute og kjører,jeg vil helst sitte med hodet mitt fritt uten noe bak,men klart en slik er god om en skal reise om natten,eller for dem som har nakke til å tåle )

Hvordan er det med deg ellers da ?

TrollmorDesign - Grete

26.04.2017 kl.16:17

fruensvilje: Ja jeg vet jeg burde ha vært innom her litt oftere, men føler jeg er nok på dataen med facebooksida mi og sygrupper der. Her går alt bare bra, har satt opp nytt drivhus, det gamle blåste istykker i en storm i vinter, skal se om jeg kan blogge om det en dag på den andre bloggen min :) Håper alt er godt med deg og dine

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv