hits

Sy selv pakker fra TrollmorDesign

Jeg har lenge planlagt å lage noen enkle sy selv pakker og mønster for salg i min Eplabutikk og nå har jeg endelig 3 pakker/mønster klare.
Pga av dårlig rygg kan jeg dessverre aldri sy like mye som jeg ønsker og ettersom systua flommer over av nye spennende stoffer og hodet mitt alltid er full av nye ideer var det på tide med et nytt prosjekt.

Mitt nye prosjekt som jeg også skrev litt om etter ferien er altså å lage og selge "sy selv" pakker med stoff og mønster. De første pakkene vil passe godt for nybegynnere og det vil etterhvert bli egne "tutorials" / skritt for skritt innlegg her på bloggen til hvert plagg.


Jeg har mange skisser på blokka mi og drømmen er selvsagt å samle alle i en egen sybok etterhvert, men først vil jeg se hvor godt mine egne design blir mottatt og hva de som skal sy selv synes :)

De tre første pakkene består av en modell jeg tegnet og sydde opp før sommerferien og to luemønster. Den første pakken var opprinnelig en luftig modell i bomull, men nå som det går mot høst har jeg forandret litt på designet og "sy selv" pakkene leveres med litt varmere materialer og lenger armer/ben.

Den ene lua med ører sys i french terry, evt. dobbel jersey og den andre lua er en halslue foret med ullfrotte

"Sy selv" pakkene kan du kjøpe her på TrollmorDesign min ene butikk på Epla, du kan også kjøpe kun mønsteret om du har passende stoff og tilbehør liggende hjemme. du kan også kjøpe dise modellene som ferdig sydde plagg i min andre butikk på Epla SmåTroll

Firkantlue 

Halslue


 

Tunika med posebukse


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv